Werkplaats

 

In onze werkplaats hebben we de beschikking over het juiste gereedschap! Door jarenlange ervaring staan wij garant voor snelle en deskundige reparaties voor alle merken en type fietsen. Ook testen wij accus en laders op capaciteit. Wij streven ernaar om uw fiets binnen 24 uur weer rijklaar te maken. Vaak kunnen we uw fiets direct repareren terwijl u een kopje koffie drinkt! Verder stellen we gratis een leenfiets ter beschikking. 

Onderhoud

Ook voor onderhoud bent u bij Fienieg Bikes & Repair aan het juiste adres! Wij bieden u een goede service, zodat u altijd tevreden naar huis gaat. Als u onverwacht stukken heeft en u kunt echt niet meer verder dan gaan wij proberen u direct te helpen. Mocht uw probleem niet direct op te lossen zijn dan krijgt u natuurlijk een leenfiets van ons mee zodat we uw fiets weer piekfijn in orde kunnen maken. Buiten de openingstijden van de winkel is ook het ophalen en bezorgen van uw fiets ook mogelijk.

Wij verkopen alleen gerenommeerde merken die hun kwaliteit tijdens hun lange bestaan reeds hebben bewezen en natuurlijk met een zeer goede garantie.

Op alle nieuwe fietsen gelden de garantievoorwaarden van het betreffende fietsmerk. Op tweedehands fietsen met een aankoopprijs boven de 250 euro krijgt u van ons 3 maanden garantie. (accu’s van tweedehands elektrische fietsen zijn hierbij uitgesloten). Elke tweedehands fiets is door ons geheel nagezien, afgesteld en veilig bevonden en direct klaar voor veel rij plezier.